TEL 09 355 80 14 | GSM 0477 840 893

Welcome

 

 

Auro3D immersive sound en Auromatic

It brings back the sound of music so tender.

 

Het brengt muziek terug tot de essentie, tot zijn oorsprong, toen de componist-schrijver, voor het eerst zijn inkt liet vloeien op een bladje papier.

Het brengt een herinnering tot leven, en het voelt zo puur en herboren, waardoor het zelfs niet meer als een herinnering aanvoelt.

Again and again and again, Ja , keer op keer dat liedje willen terug en terug en nog eens horen, voelen, beleven. U bevindt zich op een plek, waar u geen afscheid meer van wil nemen.

 

De geluidsingenieurs die weten en aanvoelen wat componisten / liedjesschrijver u willen laten horen, zijn niet de eerste de beste. En we mogen fier zijn. Wilfried van Baelen is de grondlegger en uitvinder van het revolutionair geluidsformaat Auro 3D.

Dit is het enige echte surround formaat dat werkelijk alles uit de kast haalt, om u als kijker / luisteraar, uren te doen genieten van muziek en film. Van onzentwege aan Aurotechnologies, proficiat !

 

Revolutionair. Eerst was er mono, 50 jaar later stereo, en anno 2017 is er Auro3D.

In demo te destelbergen, een 11.2 kanaal home cinema met immersive sound.

 

Kom eens proeven, hoe we van een 2 kanaals stereo met muziek of film, met Auromatic een nieuwe wereld openen. Dit systeem opent niet alleen een poort naar een nieuwe beleving voor muziek en film, maar u bent ook echt ter plekke, waar de beleving en het optreden plaats vindt.

Met Auromatic is het niet meer zozeer luisteren naar muziek. U ontvangt veel meer informatie dan via een doorsnee stereosignaal. Ons brein ( limbisch systeem) reageert  bij emoties, geheugen, leren, motivatie, herinneringen en seksueel gedrag. Het limbisch systeem is één van de oudste delen van de hersenen. En  zal vlug merken dat het gegeven Auromatic een positieve invloed heeft.

 

Ontdek de nieuwe Storm audio immersive sound AURO 3D geintegreerde av receiver met 12 x 200 watt

 

 

immersive sound demo's in destelbergen
€ 149
immersive sound update 2017
immersive sound made in belguim

Waarom kiezen voor ons.

 

Directe communicatie van mens tot mens.

Kernassoriment - veel bekende merken aan scherpe prijzen.

We scheiden het kaf van het koren, en u krijgt kwaliteit en service.

Promoties die kunnen tellen.

 

Vakkennis, weten waarover we praten. Creativiteit en innovatie. Denken en handelen buiten wat de industrie ons opdringt. 

Meer voor minder geld aanbieden. Sinds 1996 zijn we een vaste waarde ! 

 

 

Copyright © 2016 KVDV Company | Disclaimer - Alle rechten voorbehouden | Site by www.dovel.be